Het Muldershuis  |  Mallumse Molenweg 114  |  7152 AV EIBERGEN  |  T: 0545- 472 334  |  E: info@hetmuldershuis.nl

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Bent u opzoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest? Dan bent u bij Het Muldershuis aan het juiste adres. Gelegen aan de Berkel en tegenover de Mallumse Molen in het buitengebied van Eibergen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw feest van 20 tot 250 personen.

Onze ruimtes
Het stijlvolle, monumentale pand biedt unieke ruimtes, zowel binnen als buiten. Zo hebben wij een aantal kleine ruimtes en een grote zaal die allemaal sfeervol en authentiek ingericht zijn. Daarnaast hebben wij meerdere terassen gelegen aan de Berkel of in de tuin. Genieten van een buffet of barbecue? Bekijk hier de mogelijkheden.

Onze grote zaal beschikt over een beamer met scherm, een geluidsinstallatie met microfoon en een professioneel muzieksysteem. Ook kunnen wij u de gehele locatie in zijn geheel verhuren, zodat de volledige privacy van uw feest gewaarborgd is.

Contact
Wij bieden u verschillende concepten voor buiten en binnen onze locatie die geheel naar eigen wens ingevuld kunnen worden. Wilt u meer informatie of een reservering maken? Neemt u dan contact met ons op zodat wij samen het perfecte feest voor u en uw groep kunnen organiseren.

Reserveren