Op de agenda

22 t/m 24 augustus 2019 - Bloemencorso Rekken
Elk jaar trekken er weer 11 schitterende corsowagens door het dorp en het buitengebied van Rekken. Zeer herkenbaar voor het publiek, vanwege de actuele onderwerpen die de wagens uitbeelden. De wagens worden tot in detail uitgebeeld en zijn een kleurrijk geheel beplakt met dahlia’s. Op woensdagmiddag en donderdagochtend rijden de wagens in optocht rond. Daarna staan de wagens t/m zondag opgesteld op het veld.

23 t/m 25 augustus 2019 - Berkelfestival
Tijdens het Berkelfestival geniet u bij ons van een fietsarrangement met een gratis fietstocht langs de Berkel en een gratis drankje bij het diner. 


Zondag 25 augustus 2019 - La chanson en ballade, Kruidenhof te Mallum
Deze middag presenteren op kleurrijke wijze in de Kruidenhof Yolanda Tangelder, Xandra Storm en Willem te Voortwis 'La chanson en ballade'  
De tuin is open van 13.30 tot 17.00 uur.

Zondag 8 september - The Chariot Triathlon Eibergen
Om 11.00 start op 8 september de 6e editie van de The Chariot Triathlon Eibergen. Met start en finish bij Het Muldershuis. 

Zaterdag 14 september - Eggbilly Festival
Zaterdag 14 september is het tijd voor hét rockabilly festival wat je niet mag missen: Eggbilly! Naast de muziek is er nog meer te beleven. Zo zijn er een aantal marktkramen met onder meer kleding en is er een heuse barber voor de vetkuif van de heren. Kom jij met een oldtimer? Dan hebben wij hier een mooie plek voor gereserveerd om je oldtimer te showen.  

Reserveren