Eggbilly Festival 2019

Zaterdag 14 september is het tijd voor hét rockabilly festival wat je niet mag missen: Eggbilly! Naast de muziek is er nog meer te beleven. Zo zijn er een aantal marktkramen met onder meer kleding en is er een heuse barber voor de vetkuif van de heren. Kom jij met een oldtimer? Dan hebben wij hier een mooie plek voor gereserveerd om je oldtimer te showen. 

Line-up

Tussen 14.00 en 15.00 uur modeshows

16.15 uur - Trash Hombres
De band Trash Hombres speelt een lekker dansbare mix van vette rhythm & blues en pittige rockabilly. De Trash Hombres aanpak geeft de liedjes een swingend en gedreven geluid. Het zorgvuldig gekozen repertoire bestaat uit oude, obscure en moderne covers die met nieuwe glans neergezet worden. Let's get the party started!

18.00 uur - Blue Moon Trio
Een optreden van Blue Moon Trio brengt je terug naar de fifties. Authentieke Rock ‘n Roll met double bass, lead- en rhythm guitar. Een repertoire met een hoog ‘Young Elvis’ gehalte naast songs van andere bekende artiesten van weleer.

19.45 uur - SPAWN

Dit is een energieke ska-band van de meest aanstekelijke soort. Opzwepende ritmes, pompende blazers, scheurende gitaren en een vuig orgel zorgen voor een verrassende mix van ska en punkrock, met invloeden van surf en reggae.

21.30 uur - Wigsville Spliffs 
Deze mannen komen speciaal vanuit the UK naar Eibergen. Neo-rockabilly, psychobilly en rockabilly zijn de stijlen die terug te horen zijn in de muziek. Kom hier alvast in de sfeer van de Wigsville Spliffs.

Tussendoor - DJ Red Detonator
Dé DJ voor de meest swingende ska en rockabilly hits.

Het festival begint om 14.00 uur en de entree is 8,- per persoon.
Reserveren