Personeelsfeesten

Posted on Posted in Feesten

Het Muldershuis is een prachtlocatie voor feesten en partijen.  Het stijlvolle, monumentale pand biedt unieke ruimtes, die uitermate geschikt zijn voor uw personeelsfeesten tot 250 personen. (klik op de afbeelding voor meer info)

Wij bieden u verschillende concepten voor buiten en binnen onze locatie.

Natuurlijk kunnen alle concepten op uw verzoek worden gewijzigd of aangepast aan uw specifieke wensen.

Onze grote zaal beschikt daarnaast over beamer met scherm, een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon en een professioneel muzieksysteem. Ook kunnen wij u de gehele locatie in zijn geheel verhuren, zodat de volledige privacy van uw feest gewaarborgd is.

SCHIPPERSFEEST

Bij dit feest staat de beleving van de gasten op verschillende locaties centraal.

Groep kleiner dan 20 personen:

Wij ontvangen de gehele groep in het Schipperscafé van het Muldershuis met koffie/thee en appelgebak. Vervolgens is er een rondleiding in de Mallumse Molen, waarbij een molenaar uitleg geeft over de werking van deze molen en ook laat zien hoe de verschillende graansoorten worden gemalen. (30 minuten)
Hierna gaat de groep mee naar buiten om te gaan boogschieten in de tuin of op de deel bij slecht weer.(45 minuten)
Vervolgens wordt de groep naar de Eibergse Zomp, de Snippe, gebracht en volgt een tocht over de Berkel. In de Snippe wordt een schippersbitter geserveerd. Gezeten in de Zomp, gaat u eerst door de sluis. Deze wordt met de hand bediend door een van de schippers. Tijdens het schutten bieden wij uw gasten een prosecco aan en een aantal lekkere hapjes (3x)
Onder het varen vertellen de schippers op authentieke wijze over  de historie van de Berkel, de omgeving  van deze mooie rivier, het ijsvogeltje, dat hier zijn broedplaatsje heeft en zoveel meer leuke zaken rondom deze plek. Op verzoek kunnen wij ervoor zorgen, dat er meer entertainment aan boord komt onderweg. Wij denken hierbij aan een verhalenverteller of een accordeonist op de terugweg.(60 minuten)

Na het van boord gaan geniet u op het terras van het Muldershuis van een lekker aperitief, waarna een heerlijk diner naar keuze kan worden genoten. Als het weer het toelaat, is een barbecue natuurlijk ook een van de mogelijkheden. Vanaf 20 personen serveren wij diverse buffetten en dessertbuffetten.

Uw gastheer vertelt u er graag over.

Groep groter dan 20 personen:
In plaats van na elkaar kunnen dan de activiteiten tegelijk plaatshebben, waarbij de groep in kleinere groepen wordt opgedeeld en steeds wisselt van activiteit. Bij meer dan 60 personen kunnen wij activiteiten toevoegen. Natuurlijk verzorgen wij deze wisselingen zelf, zodat iedereen een goed aan elkaar gesloten programma zal beleven.